ukrayina-i-kot-divuar-domovilisya-aktivizuvati-torgovelno-ekonomichne-spivrobitnitstvo

Україна і Кот-д’Івуар домовилися активізувати торговельно-економічне співробітництво

 • 11994 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Україна і Кот-д’Івуар вирішили інтенсифікувати відносини на двосторонньому рівні, зокрема, політичний діалог й розбудову двосторонньої договірно-правової бази, активізувати торговельно-економічне співробітництво, а також продовжити співпрацю у сфері освіти. Про це домовилися міністр закордонних справ України Павлом Клімкін з івуарійським колегою Марселем Амон-Тано, передає УНН з посиланням на прес-службу МЗС.

"27 лютого у Женеві під час Сегменту високого рівня 34-ї сесії Ради ООН з прав людини відбулась зустріч Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна з Міністром закордонних справ Кот-д’Івуару Марселем Амон-Тано. Міністри домовились інтенсифікувати відносини на двосторонньому рівні, зокрема, політичний діалог й розбудову двосторонньої договірно-правової бази, активізувати торговельно-економічне співробітництво, а також продовжити співпрацю у сфері освіти", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, окрема увага була приділена співробітництву в рамках регіональних та універсальних міжнародних організацій, насамперед в Організації ісламського співробітництва та Раді Безпеки ООН.

"Досягнуто попередньої домовленості про взаємний обмін візитами та відзначення наприкінці цього року 25-ти річчя встановлення дипломатичних відносин між двома країнами", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, П.Клімкін в Женеві зустрівся із міністром закордонних справ Гватемали.

Українські Національні Новини

Політика