ukrayina-lamaye-tak-zvanu-drugu-armiyu-svitu-i-vidteper-rosiya-bude-tilki-prokhachkoyu-zelenskiy

Україна ламає так звану другу армію світу, і відтепер росія буде тільки прохачкою, — Зеленський

 • 263066 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський заявив, що Україна ламає так звану другу армію світу, і відтепер росія буде тільки прохачкою, яка щось просить в Ірану та погрожу Заходу. Про це інформує УНН.

Цитата

“Україна ламає так звану другу армію світу, і відтепер росія буде тільки прохачкою. Щось там випрошує в Ірані, щось намагається вичавити із західних держав, придумуючи різні нісенітниці про Україну, залякуючи, обманюючи”, — сказав Президент.

Деталі

У своєму зверненні Президент України нагадав, що сьогодні вже восьмий місяць повномасштабного вторгнення терористичної росії в Україну. Він зазначив, що більше росія ніколи не буде суб’єктом, який може щось комусь диктувати.

“Немає більше в неї потенціалу, щоб диктувати. Світ це бачить. Російський потенціал розтрачується зараз на це божевілля – на війну проти нашої держави і всього вільного світу”, — сказав Глава держави.

Також Гарант підкреслив, що країна-агресорка втрачає свій вплив у багатьох сферах, а в деяких вже втратила за що і отримала свою ізоляцію.

“Був газовий вплив – немає. Був військовий вплив – випарується. Була політична вага – тепер ізоляція, що постійно збільшується. Були ідеологічні амбіції – тепер тільки огида”, — сказав Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський потролив міністра оборони рф і його "телефонну карусель", а також, відповідаючи на заяви про "брудну бомбу" України, наголосив, що всі "розуміють, хто є джерелом усього брудного".

Українські Національні Новини

Політика