ukrayina-mozhe-buti-mizh-indiyeyu-ta-kitayem-za-rivnem-ekonomiki-zelenskiy

Україна може бути між Індією та Китаєм за рівнем економіки - Зеленський

 • 12120 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що українці повинні зробити все можливе, аби Україна зайняла своє гідне місце поміж Індією та Китаєм за рівнем економіки. Про це Зеленський заявив на Київському міжнародному економічному форумі, передає кореспондент УНН.

Так, Зеленський прокоментував відео про майбутнє економіки у світі, яке показали на форумі.

"До 2050 року буде два головних гравців (в економіці – ред.) - Китай та Індія. Але тут також було сказано, що футурологи іноді помиляються. Чесно кажучи, коли я вирішив йти в Президенти України, було теж два інших лідери. Але футурологи іноді помиляються. Тому всі ми повинні зробити все, щоб в цей раз футурологи теж помилилися і серед двох стовпчиків, де є Індія та Китай, своє гідне місце зайняла Україна", - сказав Зеленський.

Також він зазначив, що Україна чудово розуміє, що потрібно для економічного розвитку.

"Рівні правила гри для всіх, очищення судової системи, подолання корупції, діджиталізація процесів, реформа освіти відповідно до викликів 21-го століття. Життєво важливі для економіки закони, навіть коли вони не популярні. Щодня разом з урядом та парламентом України ми втілюємо в життя всі ці законопроекти", - розповів Зеленський.

Нагадаємо, у НБУ вважають земельну реформу фактором для швидшого зростання економіки.

Українські Національні Новини

Політика