ukrayina-mozhe-rozrakhovuvati-na-podalshu-pidtrimku-kongresu-ssha-i-klimpush-tsintsadze

Україна може розраховувати на подальшу підтримку Конгресу США - І.Климпуш-Цинцадзе

 • 7494 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Україна може розраховувати на подальшу двопартійну підтримку Конгресу США. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, передає УНН.

Віце-прем’єр після перемовин в Пентагоні з представниками діючої Адміністрації та перехідної команди, конгресменами та сенаторами переконана, що Україна буде і надалі отримувати підтримку від Конгресу і підтримувати постійний діалог з американськими колегами.

"Є всі підстави розраховувати на подальшу двопартійну підтримку України Конгресом... є широке коло фахівців з різних аналітичних організацій, з якими важливо підтримувати постійний діалог", - наголосила І.Климпуш-Цинцадзе.

Також віце-прем’єр-міністр додала, що не було зустрічі, де б хоч в якийсь спосіб під сумнів ставилася необхідність підтримки України або де б не було розуміння однозначної важливості збереження територіальної цілісності нашої держави і вагомості стабільності та безпеки в нас для безпеки регіону та світу.

Нагадаємо, перший заступник глави Пентагону Боб Уорк і віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе на зустрічі у Вашингтоні обговорили виділення військової допомоги Україні.

Українські Національні Новини

Політика