ukrayina-obigrala-ugorschinu-ta-posila-druge-mistse-u-grupi-na-yevrobasketi-2017

Україна обіграла Угорщину та посіла друге місце у групі на ЄвроБаскеті-2017

 • 14621 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. В заключному поєдинку групового етапу чемпіонату Європи з баскетболу серед жінок національна команда України обіграла представниць Угорщини, повідомляє УНН з посиланням на сайт ФБУ.

Збірна України впевнено розпочала матч, вигравши першу чверть – 26:18. Команда Володимира Холопова атакувала з високим відсотком і що важливо - виграла підбирання.

У дебюті другої чверті угорки зуміли наблизитись до України на дистанцію одного очка, на що тренер Володимир Холопов відреагував своєчасним тайм-аутом. "Хвилина" від наставника української збірної виявилася дуже доречною: наша команда видала відмінний відрізок і в підсумку не те що не дозволила угоркам продовжити камбек, а й відірвалася в рахунку 47:30.

Вперше на Євробаскеті-2017 збірна України в третій чверті не тільки не зменшила оберти, а навпаки - збільшила свою перевагу, але заключна 10-хвилинка виявилася на боці на боці угорок, але це не відобразилося на загальному успіху України – 84:72.

Україна: Малашенко 17, Ягупова 17 + 7 передач + 4 перехоплення, Удоденко 22 + 9 підбирань, Дорогобузова 12: Мосс 2 + 10 підбирань + 4 передачі - старт, Ольховик 9, Білоцерківська 3, Горобець 2, Спітковська 0, Науменко 0, Мазніченко 0, Яцковець 0.

Відзначимо, що за путівку до чвертьфіналу (20 червня) команда Володимира Холопова побореться з командою, яка програє в матчі групи В Словаччина - Італія.

Нагадаємо, жіноча збірна України достроково вийшла в плей-оф Євробаскету.

Українські Національні Новини

Спорт