ukrayina-vdyachna-kozhnomu-khto-vidchuv-scho-chas-stati-voyinom-zelenskiy-do-dnya-dobrovoltsya

Україна вдячна кожному, хто відчув, що час стати воїном - Зеленський до Дня добровольця

 • 574240 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Президент Володимир Зеленський у День добровольця наголосив, що Україна вдячна кожному і кожній, хто відчув, що час стати воїном, передає УНН.

Цитата

«У минулому – люди різних професій із різним життєвим шляхом та історією. Зараз – героїчні воїни. І обов’язково настане час – стануть українськими переможцями. Українські добровольці, які за покликом серця стали на захист незалежності нашої держави і гідно боронять Україну разом з усіма бійцями наших сил оборони та безпеки. Україна вдячна кожному і кожній, хто відчув, що час стати воїном», - написав Зеленський у Telegram.

Президент наголосив, що Україна пишається всіма, хто здобуває перемогу для держави.

«Україна завжди пам’ятатиме всіх своїх героїв, які віддали життя за свободу. Слава українським добровольцям! Слава Україні!» - наголосив Зеленський.

Довідково

В Україні сьогодні, 14 березня, відзначають День добровольця.

14 березня 2014 року понад п’ять сотень бійців Самооборони Майдану прибули на полігон у Нові Петрівці Київської області. Так розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону.

Додамо

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомляв, що близько 28 тисяч добровольців є частиною "Гвардії наступу", яка буде орієнтована на звільнення території, практично всі підрозділи вже сформовані.

Українські Національні Новини

Політика