ukrayinets-m-kononenko-peremig-u-mizhnarodnikh-veloperegonakh-race-horizon-park

Українець М.Кононенко переміг у міжнародних велоперегонах Race Horizon Park

 • 11310 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. Українець Михайло Кононенко переміг у першій гонці міжнародних велоперегонів Race Horizon Park 2017, які проходили у Київській області. Про це повідомляє УНН з посиланням на офіційний сайт змагань.

Українець подолав 160 км за 3 години 53 хвилини 34 секунди. Якоб Франдсен з данської команди Team AuraEnergy-CK Aarus посів 2-е місце, а бронзу завоював Микита Соколов з казахстанської команди Vino-Astana Motors.

«Є гонщики, які не можуть якісно їхати в дощ. Але мені така погода по-справжньому в кайф, мені дійсно подобається їхати по дощу. Довгий час йшла боротьба за потрапляння у відрив. В результаті, три наших гонщика, включно зі мною, змогли в нього відібратися. На останньому колі я атакував, за мною вчепився датчанин Франдсен, з яким ми добре спрацювалися разом. У підсумку, у мене вийшло його обійти, чому я дуже радий. Ми сподіваємося і на наступних двох гонках максимально проявити себе», — сказав М. Кононенко.

Нагадаємо, в Мінську (Білорусь) відбулись міжнародні рейтингові змагання першої категорії "Гран-Прі Мінськ" з велосипедного спорту (трек).

Українські Національні Новини

Спорт