ukrayinka-viborola-zoloto-chempionatu-yevropi-zi-skelelazinnya

Українка виборола "золото" чемпіонату Європи зі скелелазіння

 • 8677 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Представники України продемонстрували високі результати на різноманітних міжнародних змагання зі скелелазіння, інформує УНН з посиланням на Спортивний комітет України.

Змагання зі скелелазіння відбулися в італійському місті Болонья - молодіжний Кубок Європи у дисципліні швидкість, також пройшов етап Кубку Світу в дисциплінах боулдеринг та швидкість у Тайані (Китай) та молодіжний чемпіонат Європи зі скелелазіння, який відбувся в австрійському місті Імст.

Серед українців чудовий показник має член молодіжної збірної Ярослав Ткач, який на сьогоднішній день має в своєму арсеналі 2 бронзові медалі, здобуті на змаганнях за Кубок світу та на чемпіонаті Європи. Спортсмен виступає в дисципліні швидкість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець виборов нагороду на Кубку світу зі скелелазіння

Маємо також пишатись і українською чемпіонкою Нікою Потаповою. Спортсменка здобула "золото" чемпіонату Європи зі скелелазіння у дисципліні трудність.

Варто відзначити, що серед діючих спортсменів Потапова є найтитулованішою скелелазкою України та багаторазовою призеркою міжнародних та вітчизняних змагань.

Окрім того, дуже близькою до призового місця була Софія Гладка, яка посіла 4 місце Кубку Європи в швидкості.

Додамо, що інші учасники збірної не змогли подолати межу топ-5 учасників змагань.

Українські Національні Новини

Спорт