ukrayinka-z-nyu-dzhersi-vipadkovo-vigrala-v-lotereyu-5-mln-dol

Українка з Нью-Джерсі "випадково" виграла в лотерею 5 млн дол.

 • 10480 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Так, 46-річна домогосподарка і мати двох дітей Оксана Захарова з міста Edgewater (штат Нью-Джерсі, США, - ред.) виграла 5 млн дол., купивши не той лотерейний квиток. Про це повідомляє USA Today, передає УНН.

Повідомляється, що О.Захарова вирішила купити лотерейний квиток, вартістю 1 дол. в одному з супермаркетів Нью-Йорка на Манхеттені. Ймовірно, продавець неправильно зрозумів прохання клієнта і помилково продав жінці квиток за 10 доларів.

"Коли продавець вручив мені неправильний квиток, я засмутилася, але вирішила все-таки купити його. Протягом декількох тижнів я використовувала квиток як книжкову закладку, перш ніж вирішила стерти захисне покриття", - розповіла вона.

Новоспечена мільйонерка пояснила, що не відразу перевіряє лотерейні квитки, оскільки ніколи раніше нічого не вигравала.

"Я була впевнена, що квиток підроблений. І поки мене не привели в офіс оператора, я не вірила, що це дійсно сталося", - прокоментувала свій 5-мільйонний виграш О.Захарова.

Вона прийняла рішення не забирати всю суму відразу, а отримувати виграш частинами. Таким чином, протягом наступних 19 років О.Захарова буде отримувати річні виплати в розмірі 260 000 долл. (з вирахуванням податків - 172 тисяч дол.) І одну додаткову виплату в розмірі 60 000 долл. (з вирахуванням податків - 39 000 долл.). Після цього вона буде продовжувати отримувати щорічну чисту виплату в розмірі 172 тис. доларів до кінця свого життя.

За інформацією користувачів соцмережі, О.Захарова емігрантка з Вінницької області. В Америці вона працює ріелтором. Частина багатомільйонного виграшу планує витратити на сімейний відпочинок на Багамах, а також вищу освіту для двох своїх дітей.

Нагадаємо, результати проведених досліджень свідчать, що більшість людей грають в лотерею, щоб поліпшити своє фінансове становище. І українці не виняток. Лічильник мільйонерів державної лотереї "Лото-Забава" налічує вже 281 щасливчика, якому вдалося зірвати призи від 1 млн грн і більше. Тільки в 2017 році в Україні з'явилося 20 мільйонерів завдяки цій лотереї.

Виграні кошти переможці, в основному, витрачають на поліпшення житлових умов, вирішення фінансових проблем, придбання автомобіля, освіту для дітей чи онуків, і лише трохи залишають для задоволення своїх маленьких радостей у вигляді довгоочікуваної відпустки в різних куточках України або за кордоном.

Тобто, більшість українців ставляться до раптово виграних грошей як до можливості поліпшити умови життя і шансу здійснити давні мрії. Тому і використовують вони їх розумно, і, в якійсь мірі, альтруїстично, на благо дітей і онуків.

Українські Національні Новини

Суспільство