ukrayinske-komanduvannya-ne-shkoduye-zhittya-viyskovikh-rosiya-zapustila-nove-ipso

Українське командування не шкодує життя військових – росія запустила нове ІПСО

 • 1140985 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. росіяни запустили нове ІПСО – буцімто українське військове командування не шкодує життя українських військових. Про це написала заступник Міністра оборони України Ганна Маляр у своєму Telegram, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні російські Іпсо знову сконцентрувались на темі Бахмута і запускають всі один наратив - нібито українське військове командування не шкодує життя військових", - написала Маляр.

Деталі

Як зазначила заступниця Міністра оборони, це вже не вперше, коли росіяни забирають собі тексти українського командування щодо росіян і видають за власні.

Ганна Маляр зауважила, що мета таких російських вкидів - підірвати довіру до рішень українського військового командування та спровокувати невдоволення українського суспільства.

"Насправді ж, цифри і факти говорять самі за себе. Втрати росіян у Бахмуті в рази вищі. Бувають дні коли різниця сягає 10-ти разів.

Не шкодують людей ті, хто дає команду наступати на нашу землю і хто сконцентрував у Бахмуті найбільші свої зусилля аби будь-якою ціною взяти місто під контроль. Ми ж натомість обороняємось і зупиняємо ворога від просування вглиб території. На жаль - це війна, і без втрат оборона неможлива", - написала Маляр.

Заступниця Міністра оборони підкреслила, що збереження життя українських бійців - приорітет військового командування, чим військові не раз пояснювали прийняті рішення під час публічних комунікацій.

Нагадаємо

Міноборони України повідомило, що військові ЗСУ на 100% забезпечені літньою формою.

Українські Національні Новини

Війна