ukrayinski-artileristi-proveli-viyskovi-navchannya

Українські артилеристи провели військові навчання

 • 12597 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. На Рівненському загальновійськовому полігоні розпочалися тактичні тренування з підрозділами окремої артилерійської бригади оперативного командування "Захід".Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міноборони.

В рамках удосконалення навиків та вмінь військовослужбовців всіх категорій, зокрема воїнів-резервістів, програмою польового вишколу передбачено відпрацювання нормативів із розгортання артилерійського озброєння з похідного в бойове положення, споряджання гармат боєприпасами, швидкої зміни позицій після виконання навчально-бойових завдань.

Особлива увага під час польового виходу артилеристів, який триватиме упродовж двох тижнів, приділятиметься заходам маскування позицій в умовах застосування "ворогом" безпілотних літальних апаратів, а також протидії диверсійно-розвідувальним групам противника.

Зі слів керівників занять за результатами практичних дій військовослужбовців кожен артилерійський підрозділ оцінюватиметься за напрямками відповідно до схеми тактичного вишколу.

Як повідомляв УНН, в Україні тривають командно-штабні навчання з практичними діями частин та підрозділів Десантно-штурмових військ Збройних Сил України "Маруновий берет 2018".

Українські Національні Новини

Політика