ukrayinski-gimnastki-zdobuli-nizku-nagorod-na-turniri-v-izrayili

Українські гімнастки здобули низку нагород на турнірі в Ізраїлі

 • 16831 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. В ізраїльському місті Холон завершився другий і останній день змагань Міжнародного турніру з художньої гімнастики, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ФГУ.

Гімнастки на Міжнародному турнірі юніорок і сеньорок виступали з булавами і стрічкою, гімнастки на етапі Гран-Прі виступали у фіналах.

Українська команда юніорок у складі Христини Пограничної, Вікторії Онопрієнко і Влади Нікольченко успішно пройшла всі свої види і зайняла 2 місце в командній першості. Також Х.Погранична поповнила свою скарбничку трьома медалями: "бронза" за вправу з обручем і 2 "срібла" за вправи з м'ячем і булавами.

На Міжнародному турнірі "сеньйорок" Катерина Луценко показала досить високі результати і зайняла 2 місце в багатоборстві. Також українка отримала 4 медалі за окремі види: "срібло" за вправу з обручем і три "бронзи" за вправи з м'ячем, булавами та стрічкою. Вікторія Фотієва фінішувала на 7 місці в багатоборстві.

На етапі серії Гран-Прі в фінальних змаганнях нашу країну представляли Вікторія Мазур і Олена Дьяченко.

О.Дьяченко з високими результатами виконала свої програми з обручем, м'ячем і булавами, залишившись лише в кроці від п'єдесталу в фіналах з обручем і булавами.

Зазначається, що В.Мазур допустила в фіналах ряд помилок. Це не дозволило їй боротися за призові місця.

Додамо також, загалом наші гімнастки привезуть в Україну 9 медалей з міжнародного турніру - 5 "срібних" і 4 "бронзових".

Українські Національні Новини

Спорт