ukrayinski-viyskovi-vidbili-nastup-boyovikiv-na-luganschini

Українські військові відбили наступ бойовиків на Луганщині

 • 11023 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Минулої доби українські військовослужбовці відбили наступ бойовиків поблизу села Жолобок. Про це УНН повідомили у прес-службі Луганської ОДА.

"Впродовж минулого дня об’єднані російсько-терористичні бандформування здійснювали спроби захопити опорні пункти сил антитерористичної операції, шляхом розширення плацдарму поблизу с. Жолобок Попаснянського району", - йдеться в повідомленні.

Ворог застосовував важку артилерію, міномети. З напрямку тимчасово окупованого населеного пункту Фрунзе ворожий танк вів обстріл по українських позиціях з 14:20 і до 21:00 години. Наразі всі спроби ворога захопити українські позиції відбиті.

Протягом минулої доби російсько-терористичні бандформування 22 рази порушували «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

Зокрема, у напрямку міст Попасна і Золоте, смт Новотошківське, сіл Новозванівка, Новоолександрівка, Катеринівка, Оріхове та Троїцького застосовувалися танки, самохідні артилерійські установки, 120-мм і 82-мм міномети, автоматичні та протитанкові гранатомети.

По позиціях українських військових поблизу укріпленнях сил АТО поблизу села Кримське і Трьохізбенки Новоайдарського району відкривався вогонь з танків, 122-мм самохідних артилерійських установок, 120-мм і 82-мм мінометів, автоматичних і протитанкових гранатометів.

У напрямку смт Станиця Луганська використовувалися великокаліберні кулемети та стрілецька зброя.

Як повідомляв УНН, насосна станція на Донбасі зупинилася через обстріли.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП