ukrayinskiy-lanch-startuvav-na-myunkhenskiy-konferentsiyi

Український ланч стартував на Мюнхенській конференції

 • 12688 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Український ланч на тему “Безпека України у мінливому світовому порядку” стартував у Мюнхені. Про це посол України в Німеччині Андрій Мельник повідомив у своєму мікроблозі у Twitter, передає УНН.

"У Мюнхені стартував Munich Ukrainian Lunch на тему "Ukraine's Security in a Shifting World Order" з А.Расмуссеном і генералом Д.Петреусом", - написав А.Мельник.

Як повідомляв УНН, на українському ланчі буде обговорено, як зміни в міжнародному порядку впливають на безпекові перспективи України, яким чином змінюється конфігурація союзників та опонентів України і як Україна має реагувати на це.

Учасники також обговорюватимуть шляхи забезпечення безпеки для України — у діапазоні від членства НАТО до нейтрального статусу, який варіант може стати ефективним і реалістичним. Під час бесіди також будуть проаналізовані перспективи мінських угод — на яких умовах може бути врегульовано конфлікт на Сході України.

У Мюнхені стартував Munich Ukrainian Lunch на тему "Ukraine's Security in a Shifting World Order" з А.Расмуссеном і генералом Д.Петреусом pic.twitter.com/JynZ7dnuAv

— Andrij Melnyk (@MelnykAndrij) 18 февраля 2017 г.

Українські Національні Новини

Політика