ukrayinskiy-pivzakhisnik-shakhov-viborov-kubok-gretsiyi-z-futbolu

Український півзахисник Шахов виборов Кубок Греції з футболу

 • 8509 переглядiв

КИЇВ. 13 травня. УНН. Український півзахисник Євген Шахов взяв участь у переможному для його "ПАОКу" фінальному матчі Кубку Греції, інформує УНН з посиланням на сайт команди із Салонік.

Шахов з’явився на полі на 75-й хвилині вирішального поєдинку турніру проти "АЕКу", у складі якого всю зустріч відіграв ще один українець - Дмитро Чигринський. Матч закінчився перемогою "ПАОКу" з рахунком 2:0, а команди догравали його вдесятьох та вдев'ятьох через три вилучення.

Примітно, що в цьому сезоні Шахов провів у складі своєї грецької команди 33 матчі, забив вісім м’ячів та віддав три гольові паси.

Додамо, що це другий трофей у кар'єрі екс-гравця "Дніпра" на клубному рівні. Раніше він здобував Кубок Греції минулого сезону. Окрім того в його активі вихід до фіналу Ліги Європи 2014-15 та титул чемпіона Європи серед юнаків (2009).

Нагадаємо, до Дирекції УПЛ звернувся ФК "Верес" з проханням перенести матч 31 туру "Шахтар" — "Верес" у зв’язку з харчовим отруєнням 9 гравців основного складу рівненської команди.

Розглянувши запит ФК "Верес", Дирекція УПЛ висловила жаль щодо погіршення стану здоров’я футболістів основного складу команди. Проте, в зв’язку з тим, що станом на даний момент у списку заявлених футболістів ФК "Верес" перебуває 63 особи - наведені обставини не можуть бути визнані Дирекцію УПЛ як форс-мажорні.

Українські Національні Новини

Спорт