ukrayinskiy-vibir-zakliki-do-rozpravi-nad-v-medvedchukom-tse-sproba-obezgoloviti-partiyu-miru-v-ukrayini

"Український вибір": заклики до розправи над В.Медведчуком — це спроба обезголовити "партію миру" в Україні

 • 9858 переглядiв

Нардеп Володимир Парасюк, який запам'ятався виборцям бійками і скандалами у ВР, зажадав фізичного знищення лідера Громадського руху "Український вибір — Право народу" Віктора Медведчука. "Я вважаю, що Медведчука потрібно знищити фізично, цим повинні займатися спецслужби", — заявив В.Парасюк.

КИЇВ. 15 лютого. УНН. “Заклики до вчинення політично мотивованого вбивства, озвучені В.Парасюком, аналогічні тим, які свого часу лунали від представників „Народного фронту“ Левуса, Висоцького і Княжицького, які є фігурантами справи про підготовку вбивства В.Медведчука. Такі заклики народних депутатів, які представляють "партію війни", щодо лідера Громадського руху "Український вибір — Право народу" звучать систематично, підкреслюючи ключову роль В.Медведчука в роботі української "партії миру", яка виступає за збереження єдності та територіальної цілісності України, припинення конфлікту на Донбасі, повне виконання мінських угод". Про це повідомили в прес-службі Громадського руху "Український вибір — Право народу", передає УНН.

В "Українському виборі" підкреслили, що саме за цю позицію "непрофесійні, безпринципні, позбавлені поваги до закону політикани з "партії війни" закликають розправитися з В.Медведчуком, розуміючи: парасюки і левуси не виживуть в мирній і процвітаючій Україні, не потрібні будуть в ній нікому. І тому вони всіма силами розпалюють полум'я взаємної ненависті і ворожнечі, виступають з дикими і абсурдними вимогами".

"Це через їх заклики і діъ Україна опинилася перед обличчям соціальної та економічної катастрофи, на краю прірви, напередодні розпаду, в ситуації страшного громадянського конфлікту", — йдеться в повідомленні.

Громадський рух "Український вибір — Право народу" вимагає, щоб "представники "партії війни", публічно виступають як організатори та замовники злочинів проти громадян України, блокади, підтримують порушення прав мільйонів українців, перетворюючі в життя принципи сегрегації населення та дискримінації українських громадян, несли відповідальність за свої дії".

Українські Національні Новини

Політика