ukrayintsi-stali-menshe-yizditi-tramvayami-statistika

Українці стали менше їздити трамваями - статистика

 • 19110 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. У січні-листопаді 2017 року трамвайним транспортом було перевезено 617,2 млн пасажирів, що на 3% менше, ніж у відповідний період 2016 року. Про це повідомляє Держстатистики, передає УНН.

Повідомляється, що в Україні за 11 місяців цього року спостерігалося скорочення кількості пасажирів, що були перевезені трамвайним транспортом. Зазначається що, у січні-листопаді цього року, у порівнянні із аналогічним періодом минулого року, пасажирські перевезення зросли на 0,4%. Усіма видами транспорту було перевезено 4,2 млрд пасажирів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Києві тимчасово закриють дві станції швидкісного трамваю

Зокрема, перевезення водним транспортом зросло на 24,9%, авіаційним – на 29,7%, тролейбусним – на 2% - до 528 млн пасажирів, метрополітенівським - на 3,1%.

При цьому, у січні-листопаді цього року спостерігалося скорочення кількості пасажирів, що були перевезені трамвайним та автомобільним транспортом.

Так, у січні-листопаді 2017 року трамвайним транспортом було перевезено 617,2 млн пасажирів, що на 3% менше, ніж у відповідний період 2016 року. Перевезення пасажирів автомобільним транспортом скоротилися на 0,1%.

Нагадаємо, під час новорічних свят у роботу пасажирського транспорту внесуть зміни.

 

Українські Національні Новини

Економіка