ukrayintsya-o-toryanika-nazvali-vidkrittyam-trenuvalnogo-zboru-klubu-kkhl

Українця О.Торяника назвали відкриттям тренувального збору клубу КХЛ

 • 13570 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. В наступному сезоні Континентальної хокейної ліги може з'явитися гравець з українським паспортом. Мова йдеться про екс-хокеїста "Донбасу" Олександра Торяника, передає УНН з посиланням на сайт ХК "Нефтєхімік".

Наразі О.Торяник знаходиться на зборах клубу "Нефтєхімік" і за словами наставника колективу Андрія Назарова вже встиг себе зарекомендувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ХК "Донбас" поповнив склад російським нападником Д.Голденковим

"Відкриття зборів? Ну, наприклад, 27-річний Олександр Торяник, можливості якого мені відомі по "Донбасу" і який трохи підзастряг в Україні і в ВХЛ. Упевнений, що після якісного тренувального табору О.Торянику під силу правильно увійти в сезон і стати провідним силовим форвардом, якщо хочете, агресором в КХЛ", - заявив тренер.

Примітно, що А.Назаров керував ХК "Донбас" у сезоні 2013-14 років.

Варто відзначити, що "Нефтєхімік" посів 10 місце у регулярному чемпіонаті КХЛ Східної конференції, відставши від зони плей-офф всього лише на три очки.

Додамо, що О.Торяник з 2011 по 2014 роки провів за збірну України 15 матчів на чемпіонатах світу у Дивізіонах 1В та 1А.

Довідка УНН: Континентальна хокейна ліга (КХЛ) - відкрита міжнародна хокейна ліга, яка об'єднує хокейні клуби з Росії, Білорусі, Казахстану, Китаю, Латвії, Словаччини, Хорватії, Фінляндії, які щорічно борються за головний трофей ліги - Кубок Гагаріна. Ліга була утворена в 2008 році і об'єднувала в собі спочатку 24 команди. З сезону 2016/17 в лізі грає 29 команд з 27 міст і 8 країн. Також планується подальше розширення ліги до 32 команд.

Українські Національні Новини

Спорт