umierov-obhovoryv-nahalni-potreby-zsu-z-delehatsiieiu-konhresu-ssha

Умєров обговорив нагальні потреби ЗСУ з делегацією Конгресу США

 • 14886 переглядiв

Міністр оборони України Рустем Умєров зустрівся з делегацією Конгресу США в Києві, де обговорив нагальні потреби у військовій допомозі, динаміку бойових дій та прогрес України у звільненні окупованих територій від росії.

Міністр оборони України Рустем Умєров зустрівся з двопартійної делегацією Конгресу США, члени якої днями прибули з візитом до Києва. Про це очільник Міноборони розповів на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Деталі 

Мав нагоду поговорити про це з членами Палати представників Томасом Кейном, Натаніелем Морано, Вільямом Кітінгом та Меделін Дін. Під час зустрічі оцінили динаміку на фронті та нагальні потреби для Збройних сил України

- розповів Умєров. 

За його словами, пакет допомоги, який підтримала Палата представників, є життєво важливим для захисту українців від російських повітряних ударів та покращення ситуації на полі бою.

Міністр оборони України нагадав американським партнерам про величезний прогрес, який ми досягли, звільнивши близько 50% території, окупованої росією.

Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Законопроєкт передбачає допомогу Україні на майже 61 мільярд доларів24.04.24, 04:52 • [views_0]

Нагадаємо

Президент Україна Володимир Зеленський зустрівся з делегацією Конгресу США, наголосивши на нагальній потребі України в системах протиповітряної оборони, далекобійній зброї, артилерійських снарядах та військовій допомозі для захисту від російської агресії.