umierov-obhovoryv-oboronni-potreby-ukrainy-z-hlavoiu-pentahonu

Умєров обговорив оборонні потреби України з главою Пентагону

 • 28686 переглядiв

Міністр оборони України Рустем Умеров провів кількагодинні переговори з Міністром оборони США Ллойдом Остіном, під час яких детально обговорив оборонні потреби та планування України.

Міністр оборони України Рустем Умєров провів переговори зі своїм американським колегою Ллойдом Остіном. Про це пише УНН з посиланням на заяву українського урядовця у Facebook.

Деталі

Зокрема, Умєров подякував США за підтримку України та розповів про те, що українська делегація декілька годин працювала з американськими партнерами.

За два дні — кілька годин переговорів з американськими партнерами, багато працювали з міністром оборони США Ллойдом Остіним в двосторонньому форматі. Детально обговорили планування оборонних потреб України. Дякую за підтримку, працюємо на перемогу

- заявив Умєров.

"Ми забезпечуємо майбутній мир": Умєров подякував Німеччині та Фінляндії за військову допомогу19.03.24, 18:50 • [views_0]

Доповнення

У вівторок, 19 березня, міністр оборони Рустем Умєров за підсумками 20-го засідання Контактної групи з питань оборони України (формат "Рамштайн") заявив, що Україна впродовж найближчих двох тижнів отримає від партнерів допомогу, яка "влаштує наші війська".

Нагадаємо

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Чарльз Браун заявив, що росія планує вичекати, коли союзники втомляться та не надаватимуть Україні потрібну допомогу.