umierov-obhovoryv-z-brytanskymy-kolehamy-realizatsiiu-v-ramkakh-koalitsii-z-rozvytku-morskykh-spromozhnostei

Умєров обговорив з британськими колегами реалізацію в рамках Коаліції з розвитку морських спроможностей

 • 68441 переглядiв

Міністр оборони Великої Британії та військовий командувач обговорили з міністром оборони України можливості реалізації Коаліції з розвитку морських сил і засобів з метою подальшого розширення успіху України у знищенні російського флоту за рахунок більш широкого використання безпілотників.

Міністр оборони Рустем Умєров обговорив з міністром оборони Великої Британії Грантом Шаппсом і командувачем Збройних сил адміралом сером Ентоні Радакіном можливості реалізації в рамках Коаліції з розвитку морських спроможностей. Про це Умєров написав на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

Провів продуктивну телефонну розмову з міністром оборони Великої Британії Грантом Шаппсом і командувачем Збройних сил адміралом сером Ентоні Радакіном. Обговорили можливості реалізації в рамках Коаліції з розвитку морських спроможностей.

 - написав Умєров.

Деталі

Він наголосив, що необхідно масштабувати успіхи України у знищенні російського флоту, а для цього потрібно збільшити використання безпілотників в Україні.

Міністр оборони подякував Великій Британії за виділення 200 мільйонів фунтів на виробництво дронів для України.

Окрім того, генерал-полковник Олександр Сирський поінформував колег про оперативну обстановку та нагальні потреби.

Лукашевич про останні модернізації "Морських Малюків": дальність дії понад 950 км та нові потужні боєголовки02.03.24, 00:21 • [views_0]

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський розповів, що провів нараду з начальником Головного управління розвідки Кирилом Будановим, головою Служби безпеки України Василем Малюком та Служби зовнішньої розвідки Олександром Лавриненком.

Президент анонсував, зокрема, більший результат у знищенні російської воєнної інфраструктури та логістики та протидію колаборантам.