umierov-vidvidav-boiovi-pidrozdily-syl-oborony-na-skhidnomu-napriamku

Умєров відвідав бойові підрозділи Сил оборони на Східному напрямку

 • 21224 переглядiв

Умеров відвідав бойові підрозділи на Східному напрямку, де російські війська намагаються просунутися вглиб українських позицій, концентруючись на захід від Бахмута, але ЗСУ зривають їхні плани завдяки мужності, підготовці та використанню сучасних технологій.

російські війська намагаються просунутися вглиб позицій ЗСУ, зосередились для прориву західніше міста Бахмут Донецької області. Однак Сили оборони зривають плани ворога. Про це заявив міністр оборони Рустем Умеров, який напередодні відвідав бойові підрозділи на Східному напрямку, передає УНН

Відвідав бойові підрозділи на Східному напрямку. Ситуація напружена. Ворог намагається просунутися вглиб позицій Сил оборони, зосередившись для прориву західніше Бахмута. Попри чисельну перевагу противника ми ефективно зриваємо ці плани завдяки відвазі, підготовці та професійності захисників, які вдало використовують сучасні технологічні системи в противагу ворогу, який намагається отримати перевагу живою силою

- написав Умєров.

Міністр оборони також нагородив військовослужбовців які відзначилися у тяжких боях з переважаючим ворогом державними нагородами та міністерськими відзнаками.

Доповнення 

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський 14 квітня повідомив, що російське воєнне керівництво поставило задачу своїм військам захопити Часів Яр Донецької області до 9 травня. Українське військове командування вжило заходи щодо суттєвого посилення на даному напрямку  бригад ЗСУ боєприпасами, дронами, засобами РЕБ.