urochistosti-z-nagodi-inavguratsiyi-45-go-prezidenta-ssha-d-trampa-fotoreportazh

Урочистості з нагоди інавгурації 45-го президента США Д.Трампа - фоторепортаж

 • 20507 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. У Вашингтоні розпочалися урочистості з нагоди інавгурації обраного президента США Дональда Трампа. УНН вирішив нагадати, що уже трапилося в ході церемонії.

Напередодні початку церемонії інавгурації сотні активістів заблокували входи до місця урочистостей.

Пізніше обраний президент США Дональд Трамп приїхав на традиційне богослужіння перед інавгурацією в церкві навпроти Білого дому.

Майбутня перша леді США Меланія Трамп з'явилася у день Інавгурації чоловіка в одязі від Ralph Lauren.

Востаннє перебуваючи в Білому Домі в статусі президента США, Барак Обама написав свої прощальні "твіти" в якості президента США, потім востаннє вийшов з Овального кабінету.

Після цього, Д.Трамп прибув до Б.Обами до Білого Дому на чай.

Невдовзі стало відомо, що Б.Обама залишив в Овальному кабінеті записку для свого наступника.

Близько 17.30 за київським часом на інавгурацію прибула кандидат в президенти США від демократів Хілларі Клінтон, яка поступилася Д.Трампу на виборах.

Під час церемонії інавгурації відбуваються протести на вулицях Вашингтону. Натовпи людей з битами та у балаклавах біжать вулицями та трощать вітрини та машини на своєму шляху.

Кортеж з обраним президентом США Дональдом Трампом та діючим президентом Бараком Обамою від'їхав від Білого Дому у напрямку Капітолію, та згодом прибув на інавгурацію.

Після прибуття до Капітолію за 15 хвилин до 12:00 години дня на західних сходах Капітолію прийме присягу новий віце-президент Майкл Пенс.

А вже о 12 годині дня голова Верховного суду Джон Робертс приведе до присяги новобраного президента США Дональда Трампа. Після цього він проголосить інавгураційну промову, яку, як він повідомляв, він написав сам.

Українські Національні Новини

Політика