uryad-bude-zaymatisya-pidvischennyam-yakosti-zhittya-a-ne-stvorennyam-komfortnikh-tarifiv

А.Рева: уряд буде займатися підвищенням якості життя, а не створенням комфортних тарифів

 • 12433 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Уряд надалі не буде займатися створенням комфортних тарифів, а буде підвищувати життєвий рівень громадян. Про це сказав міністр соціальної політики Андрій Рева у прямому ефірі Шустер-LIVE, передає УНН.

"Ми більше не будемо займатися створенням комфортних тарифів, ми будемо займатися тільки одним, підвищенням життєвих стандартів наших громадян", - таку думку висловив А.Рева щодо пыдвищення тарифів в Україні.

Нагадаэмо, з 1 липня в Україні почали діяти нові тарифи на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води для потреб населення, які зростуть майже удвічі. Таке рішення 9 червня затвердила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Додамо, що за словами В.Гройсмана, українці після підвищення тарифів не платитимуть більше 15-20% сукупного доходу за комунальні послуги, а решту адресно компенсує держава.

Водночас, за даними Держстатистики, у вересні 2016 року 25,9% населення України заборгувало за житлово-комунальні послуги.

Українські Національні Новини

Економіка