uryad-peredast-na-zatverdzhennya-radi-reform-zakonoproekt-pro-sluzhbu-finrozsliduvan-premyer

Уряд передасть на затвердження Ради реформ законопроект про службу фінрозслідувань - Прем'єр

 • 10288 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. Уряд затвердить і направить на затвердження на засіданні Ради реформ, а згодом у парламент проект закону про створення Служби фінансових розслідувань, який дозволить ліквідувати податкову міліцію. Про це на сьогоднішньому засіданні уряду заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент УНН.

“Ініціатива уряду щодо створення служби фінансових розслідувань. Сьогодні міністр фінансів, який займався розробкою з командою міністерства, спільно з різними міністерствами цього законопроекту, сьогодні нам його презентує. Я вважаю, що буде цілком правильно, коли ми розглянемо цей законопроект про службу фінансових розслідувань, направимо його на Раду реформ, для того, щоб ще пропрацювати його, і після того вже направимо в парламент для остаточного ухвалення”, — сказав Прем’єр.

Він пояснив, що “мова йде про те, щоб ліквідувати податкову міліцію остаточно, ліквідувати економічну службу Національної поліції... і ліквідувати відповідний економічний підрозділ у СБУ”.

Як повідомляв УНН, Президент Петро Порошенко готовий невідкладно подати до ВР законопроект про службу фінансових розслідувань.

Українські Національні Новини

Політика