uryad-sogodni-planuye-zaslukhati-plan-zakhodiv-z-neytralizatsiyi-zagroz-energobezpetsi-ukrayini

Уряд сьогодні планує заслухати план заходів з нейтралізації загроз енергобезпеці України

 • 10408 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Кабінет міністрів на сьогоднішньому засіданні заслухає звіт про план організації захисту об’єктів критичної інфраструктури та заходів з нейтралізації загроз енергетичній безпеці України. Відповідний порядок денний засідання опублікований на офіційному сайті уряду, передає УНН.

Під час засідання планується доповідь міністра КМУ Олександра Саєнка про план організації виконання указу Президента України "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 29 грудня 2016 року "Про удосконалення заходів забезпечення захисту об’єктів критичної інфраструктури" та щодо підготовки проектів актів, необхідних для забезпечення реалізації указу Президента України "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 16 лютого 2017 року "Про невідкладні заходи з нейтралізації загроз енергетичній безпеці України та посилення захисту критичної інфраструктури".

Також планується, що під час сьогоднішнього засідання уряд розгляне проекти законів "Про внесення зміни до статті 9 Закону України "Про оборону України", Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення протидії торгівлі людьми та захисту постраждалих осіб" та "Про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт".

Крім того Кабінет міністрів планує ухвалити низку проектів президентських указів, в тому числі і щодо призначення довічних стипендій пожежникам-чорнобильцям.

Уряд також має намір затвердити порядок організації та проведення конкурсу з формування Громадської ради при Національному агентстві з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Міністри також затвердять низку проектів розпоряджень КМУ щодо співробітництва з урядами інших держав.

Нагадаємо, Президент увів у дію рішення РНБО щодо нейтралізації загроз для енергетики.

Українські Національні Новини

Політика