uryad-ukrayini-zatsikavleniy-u-poglibleni-spivpratsi-iz-nimechchinoyu-v-groysman

Уряд України зацікавлений у поглиблені співпраці із Німеччиною - В.Гройсман

 • 10575 переглядiв

КИЇВ. 21 березня. УНН. Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у вівторок провів зустріч із Головою Східного комітету німецької економіки Вольфгангом Бюхеле та керівниками провідних німецьких компаній, передає УНН з посиланням на прес-службу КМУ.

Обговорюючи практичні питання залучення інвестицій з Німеччини, Прем’єр-міністр наголосив, що Уряд України зацікавлений у тому, щоби покращувати діловий та інвестиційний клімат в країні, та докладає для цього необхідних зусиль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд України зацікавлений у поглиблені співпраці із Німеччиною - В.Гройсман

"Ми направляємо усі зусилля на створення доданої вартості в Україні, на перебудову теперішньої моделі економіки, – зазначив Прем’єр-міністр. – Ми зацікавлені у тому, щоби поглиблювати співпрацю з німецькими партнерами, що дасть нам можливості збільшити виробництво для внутрішніх потреб і підсилити експортні можливості".

Глава Уряду зауважив, що Німеччина є одним з головних торговельних партнерів України на європейському ринку. "Наші двосторонні торговельно-економічні відносини набули позитивної динаміки, але їх потенціал використаний не повністю", - наголосив Володимир Гройсман.

Окремо Прем’єр-міністр позитивно відзначив значення започаткування Німецько-Української промислово-торговельної палати, що сприятиме поглибленню економічного співробітництва між Україною та Німеччиною та буде добрим механізмом взаємодії.

Українські Національні Новини

Політика