uryad-vstanoviv-funktsiyi-organiv-viyskovogo-upravlinnya-na-timchasovo-okupovaniy-teritoriyi

Уряд встановив функції органів військового управління на тимчасово окупованій території

 • 6084 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Кабінет міністрів України встановив функції органів військового управління на тимчасово окупованій території, а також у повітряному просторі над нею та прилеглому морському просторі. Про це йдеться у поставнові КМУ від 7 грудня 2016 року №906, передає УНН.

Як ідеться у поясненні до документа, постановою передбачено, що до функцій органів військового управління належить, зокрема, збір, узагальнення розвідувальної інформації та оцінка обстановки на тимчасово окупованій території України, координація і контроль за підготовкою та станом готовності до виконання завдань щодо територіальної оборони військових формувань та відповідних правоохоронних органів після повного відновлення конституційного ладу України на цій території.

Також проведення моніторингу стану важливих державних та військових об’єктів, проведення моніторингу та аналізу демографічної ситуації з метою визначення потенційного людського мобілізаційного ресурсу, який може бути використаний не передбаченими законом збройними формуваннями на тимчасово окупованій території України.

Українські Національні Новини

Політика