uryad-yaponiyi-nadast-ukrayini-300-tis-dolariv-na-chotiri-proekti

Уряд Японії надасть Україні 300 тис. дол. на чотири проекти

 • 10931 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Уряд Японії надасть Україні безвідплатну допомогу на близько 300 тис. доларів для реалізації чотирьох проектів у сфері охорони здоров’я та освіти. Про це УНН повідомили у прес-службі посольства Японії у Києві.

"Уряд Японії надасть Україні безвідплатну допомогу в межах першого етапу фінансування програми підтримки проектів безпеки людини "Кусаноне" 2018 року на загальну суму близько 300 тис. доларів США для реалізації чотирьох проектів у сфері охорони здоров’я та освіти у Рівненській, Сумській, Чернігівській областях та місті Харкові", - йдеться у повідомленні.

Підписання чотирьох грантових угод із благодійними та громадськими організаціями, які будуть реалізовувати такі проекти, заплановане 8 лютого.

Програма безвідплатної допомоги "Кусаноне" спрямована на підтримку безпеки людини і надається неурядовим та неприбутковим установам. Грантові угоди другого етапу фінансування будуть підписані у березні 2018 року, додали у посольстві.

Загалом, з березня 2014 року, Японія надала Україні фінансову підтримку для стабілізації та стимулювання реформ в Україні на загальну суму 1,86 млрд дол. США, вказали у дипустанові.

Нагадаємо, Японія передала ДСНС України спецтехніку для розмінування.

Українські Національні Новини

Економіка