uryad-zavtra-ukhvalit-rishennya-schodo-linchevskogo

Уряд завтра ухвалить рішення щодо Лінчевського

 • 9965 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Уряд завтра, 7 червня, після засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби, яка розглядатиме справу заступника міністра охорони здоров'я Олександра Лінчевського, ухвалить рішення щодо подальшої роботи чиновника на посаді. Про це на засіданні уряду сказав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент УНН.

"Ставитись зверхньо, не по-людськи, до чужої біди аморально та неприйнятно. Я вважаю, що людське життя безцінне. Я за те, щоб покарати людину, якщо вона дійсно це сказала. Але для цього треба пересвідчитись, що ця людина це сказала. Завтра відбудеться відповідне засідання. Я хочу, щоб воно було публічним. Тоді ми приймемо спільне рішення. Завтра буде проведена ця комісія (Комісія з питань вищого корпусу державної служби, - ред.), і я прийму рішення", - сказав Гройсман.

Як повідомляв УНН, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман дав вказівку відкрити дисциплінарне провадження стосовно заступника міністра охорони здоров'я Олександра Лінчевського після його заяв про онкохворих.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з’явилася інформація, що Олександр Лінчевський під час звіту у Рахунковій палаті заявив, що в Україні немає сенсу фінансувати лікування онкохворих. Сам заступник міністра вважає, що його слова були вирвані з контексту.

Українські Національні Новини

Політика