usik-dzhoshua-biy-revansh-namicheniy-na-lyutiy-berezen

Усик - Джошуа: бій-реванш намічений на лютий-березень

 • 21222 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Бій-реванш з українським боксером, чемпіоном WBA, IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі Олександром Усиком у британця Ентоні Джошуа намічений на лютий-березень наступного року. Про це під час пресконференції заявив промоутер українського боксера Олександр Красюк, передає кореспондент УНН.

Цитата:

"Джошуа більше двох тижнів вирішував, чи варто відмовлятися від бою. Думав, чи не відмовитися від пояса WBO. Що стосується реваншу, то він прописаний у контракті і вже активований стороною Джошуа. У нас є обмеження по часу, коли має відбутися реванш. Це лютий-березень", - заявив Красюк.

Додамо

Британський боксер Ентоні Джошуа заявив, що "повернеться" після втрати титулу чемпіона світу в суперважкій вазі в бою з українцем Олександром Усиком. У контракті британця з Усиком є ​​пункт про бій-реванш, і пізніше він підтвердив, що скористається ним.

Нагадаємо

Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі українець Олександр Усик провів поєдинок з британцем Ентоні Джошуа. Усик переміг Джошуа і став новим чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Після перемоги над Джошуа Усик піднявся до п'ятірки кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (P4P). Завдяки виграшу над Джошуа Усик додав три сходинки і перемістився на першу сходинку генерації серед кращих "хевівейтерів". На другому місці розмістився Джошуа, трійку замкнув Ділліан Вайт з Великої Британії.

Українські Національні Новини

Спорт