uspishni-ataky-zsu-po-rosiiskym-npz-pokazaly-nedoliky-prykryttia-mist-rf-systemamy-s-300-ta-s-400-atesh

Успішні атаки ЗСУ по російським НПЗ показали недоліки прикриття міст рф системами С-300 та С-400 – "АТЕШ"

 • 23841 переглядiв

Українські безпілотники успішно атакували російські нафтопереробні заводи, викривши нездатність російських систем ППО С-300 і С-400 протистояти таким загрозам у містах.

Нещодавні успішні атаки українськими дронами по НПЗ, яким не змогли протистояти рф, викликають серйозну тривогу кремлівської влади, оскільки вони показують нездатність збройних сил росії протистояти цим загрозам. Про це повідомляє підпільний партизанський рух "АТЕШ", пише УНН.

Деталі

Зазначається, що українські дрони дальньої дії продемонстрували свою ефективність та перевагу при атаках з НПЗ на території росії. Вони змогли довести безпорадність протиповітряної оборони рф та беззахисність міст перед можливими наступними атаками.

Наш агент із підрозділу протиповітряної оборони надав інформацію про великі складнощі із прикриттям міст у росії системами С-300/С-400. Це пов’язано з тим, що ці системи задіяні у так званому "СВО". Виходячи з цієї інформації ми можемо припустити, що такі проблеми можуть виникнути й в інших містах,

- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

російські нафтопереробні заводи отримали вказівку закупити системи радіоелектронної боротьби типу "Шпак" для протидії українським безпілотникам дальнього радіуса дії після нещодавніх успішних атак.