v-a-avakova-rozpovili-khto-stoyit-za-napadom-na-v-vyatrovicha

В А.Авакова розповіли, хто стоїть за нападом на В.В'ятровича

 • 11690 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. З'ясувалося, що за нападом на голову Інституту Національної пам'яті Володимира В'ятровича стоїть такий собі Микола Дульський, який виїхав рік тому в Москву і проводить звідти організовану антиукраїнську діяльність на замовлення російських спецслужб. Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко, передає УНН.

Так, нардеп нагадав, що на В.В'ятровича, який йшов на заздалегідь оголошений брифінг без пояснення причин напали 7 молодих людей в масках, які намагалися силою закинути його в заздалегідь привезений для цих цілей сміттєвий бак.

"Троє з нападників були затримані зреагувала охорона і поліцейська. Вони не встигли довести до кінця свій злочинний умисел, в тому числі тому, що Володимир запекло опирався їм. З'ясувалося, що за нападом на Володимира В'ятровича стоїть такий собі Микола Дульський, який виїхав рік назад у Москву і проводить звідти організовану антиукраїнську діяльність на замовлення російських спецслужб, які фінансують його роботу через одного з "втікачів" з оточення Януковича, який нам також відомий", - написав А.Геращенко.

За словами радника А.Авакова, "троє молодиків, які за гроші вчинили акт хуліганства щодо В.В'ятровича на замовлення з Москви, будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за свої дії. На кримінальну вони собі напрацювати не встигли".

Нагадаємо, 16 лютого у столиці патрульна поліція затримала декількох осіб, які намагались скоїти напад на голову Інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича.

Українські Національні Новини

Політика