v-abroskin-v-politsiyi-ne-pidpisuvali-dokument-pro-rozgin-blokadi-na-donechchini

В.Аброськін: в поліції не підписували документ про розгін блокади

 • 7698 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Наказ про розгін блокади ніколи не був підписаний начальником ГУНП в Донецькій області та не надходив до територіальних підрозділів поліції, передає УНН з посиланням на прес-службі поліції Донецької області.

"Підставний документ є черговою спробою блокувальників дезінформувати громадськість та налаштувати прихильників блокади проти представників влади", - заявив очільник поліції Донецької області В’ячеслав Аброськін.

За іонформацією поліції окумент має всі ознаки підробки та складений з явними порушеннями правил офіційного документообігу, зокрема такого вихідного номеру в канцелярії ГУНП в Донецькій області немає, крім того багато помилок.

"Після невдалої підробки листа голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, задля привернення до себе уваги вирішили підробити "наказ Аброськіна". Такого розпорядження я ніколи не давав та не можу дати. Використовуючи методи інформаційної атаки, блокувальники намагаються дестабілізувати ситуацію в регіоні. Але цього не буде, поліція продовжує працювати задля безпеки мирних мешканців", - зазначив В.Аброськін.

Як повідомляв УНН, В.Аброськін роз'яснив, за яких умов відбиратимуть зброю в учасників блокади на Донбасі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП