v-aeroportu-prokomentuvali-nemozhlivist-fanativ-liverpulya-potrapiti-na-lch

В аеропорту прокоментували неможливість фанатів "Ліверпуля" потрапити на ЛЧ

 • 8557 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. В аеропорту "Бориспіль" прокоментували інформацію про неможливість уболівальників ФК "Ліверпуль" потрапити на фінал Ліги чемпіонів в Києві, зазначивши, що вдалося частково змістити графік польотів і прийняти три повітряних судна з футбольними фанатами. Про це заявив перший заступник гендиректора ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" Євген Дихне у Facebook, передає УНН.

"Хочу прокоментувати ситуацію з уболівальниками "Ліверпуля", перельоти яких нібито не підтверджені "Борисполем". На наше глибоке переконання, відсутність необхідної комунікації зі стороною, яка відправляє, ("Ліверпуль" і "Реал Мадрид"), за посередництва УЄФА призвела до ситуації, в якій частина уболівальників могла не потрапити на матч", - зазначив він.

За словами Дихне, на початковому етапі підготовки операційного плану з прийому літаків під час Ліги чемпіонів було констатовано інфраструктурну обмеженість "Борисполя" на предмет прийому і стоянки широкофюзеляжних суден (класу Е). "Тому їх кількість було обмежено до 8 від кожної сторони", - пояснив він.

"Тим не менш, ми не вводили ніяких обмежень на кількість повітряних суден класу С (Боїнг 737-800, Аербас 320), тобто чартерів, якими оператори могли привозити фанатів", - додав представник аеропорту.

"Дійсно, два дні тому ми отримали запити на слоти ще від трьох широкофюзеляжних суден з уболівальниками "Ліверпуля" з прильотом на 26 травня... Внаслідок складних переговорів з авіакомпаніями, які здійснюють регулярні та чартерні перевезення в "Борисполі", не пов'язані з перевезенням уболівальників Ліги чемпіонів, нам вдалося частково змістити графік польотів і прийняти дані повітряні судна", - зазначив він, додавши, що в найближчу добу "Бориспіль" буде працювати "на межі своєї пропускної спроможності".

Раніше британське видання Sky News повідомило, що три літаки з уболівальниками "Ліверпуля" фізично не може прийняти аеропорт "Бориспіль".

Українські Національні Новини

Політика