v-gritsak-v-zoni-ato-za-chas-boyovikh-diy-zaginulo-20-spivrobitnikiv-sbu

В.Грицак: в зоні АТО за час бойових дій загинуло 20 співробітників СБУ

 • 15070 переглядiв

ЧЕРКАСИ-КИЇВ. 11 березня. УНН. Двадцятеро співробітників СБУ загинули при виконанні службового обов’язку в зоні АТО. Такі дані голова СБУ Василь Грицак під час візиту в Черкаси, передає кореспондент УНН-Центро.

“20 наших хлопців не повернулися з АТО, понад 100 отримали поранення, понад 150 офіцерів СБУ удостоєні державних нагород. Усього через горнило війни на Сході пройшло більше 8,5 тисяч співробітників. У ці хвилини в зоні АТО перебуває понад 900 наших колег. Уже в перший день війни, ще до оголошення АТО, на жаль, загинув наш офіцер Геннадій Біляченко з Полтави від ворожої кулі неподалік Семенівки. З співробітників черкаського управління ніхто, на щастя, не загинув, є лише поранені”, - розповів В.Грицак.

Голова СБУ вручив черкаським колегам ордери на кватири та нагородив співробітників управління СБ України у Черкаській області відомчими нагородами.

Нагадаємо, у березні 2016 року голова Служби безпеки України Василь Грицак повдіомив, що за час бойових дій в зоні АТО загинуло 12 бійців спецпідрозділу “Альфа”.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП