v-groysman-organizatori-blokuvannya-postavok-vugillya-pidrivayut-nezalezhnist-ukrayini

В.Гройсман: організатори блокування поставок вугілля підривають незалежність України

 • 8577 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Організатори блокування поставок вугілля свідомо або підсвідомо підривають незалежність України. Про це в ході наради з представниками металургійної промисловості щодо питань діяльності підприємств металургійної промисловості та енергетики в умовах блокування вантажних перевезень з тимчасово окупованих територій України заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент УНН.

"Нам потрібні відповідний період часу, ресурсів і технологічних, технічних рішень для того, щоб Україна стала по справжньому незалежною, і це наш з вами шлях",- сказав В.Гройсман.

За його словами, сьогодні представники металургійного комплексу мають надати свої пропозиції щодо вирішення нагальних проблем комплексу і мінімізації негативних наслідків.

Він також пообіцяв, що Уряд мінімізуватиме вплив негативних наслідків блокади поставок вугілля.

"Мене сьогодні цікавлять не тільки ті хто перекриває дороги, а й ті хто організовує перекриття доріг. Я вважаю, що такими діями вони або свідомо, або підсвідомо підривають нашу незалежність",- сказав В.Гройсман.

За його словами, на сьогоднішній нараді будуть підготовлені рішення для ухвалення на черговому засіданні КМУ для стабілізації ситуації металургійному комплексі.

Нагадаємо, учасники блокади окупованого Донбасу заявляють про відмову вести переговори із прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом.

Українські Національні Новини

Політика