v-groysman-rozpoviv-dzh-baydenu-pro-khid-reform-v-ukrayini

В.Гройсман розповів Дж.Байдену про хід реформ в Україні

 • 9846 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у телефонній розмові розповів Віце-президенту США Дж.Байдену про хід проведення реформ в Україні, зокрема про приватизацію та наміри уряду щодо підвищення мінімальної заробітної плати. Про це УНН повідомили у прес-службі Кабміну.

Сьогодні, 3 листопада під час телефонної розмови В.Гройсман розповів Дж.Байдену про запуск в Україні програми приватизації державних підприємств, зокрема про другий етап приватизації Одеського припортового заводу. Також В.Гройсман поінформував Віце-президента США про рішення уряду вдвічі збільшити мінімальну заробітну плату в Україні та про початок роботи системи електронних декларацій, а також про реформу державного управління.

В свою чергу Дж. Байден Дж.Байден відзначив позитивні результати діяльності уряду за перші шість місяців його роботи та запевнив у незмінній підтримці з боку Адміністрації США.

Нагадаємо, 26 жовтня Президент Петро Порошенко у телефонній розмові поінформував Віце-президента США Джозефа Байдена про зустріч лідерів держав Нормандського формату у Берліні.

Українські Національні Новини

Політика