v-groysman-rozpoviv-e-broku-pro-derzhbyudzhet-2017-reformi-ta-natsionalizatsiyu-privatbanku

В.Гройсман розповів Е.Броку про Держбюджет-2017, реформи та націоналізацію ПриватБанку

 • 8542 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у середу провів зустріч із Головою Комітету у закордонних справах Європейського Парламенту Елмаром Броком. На початку зустрічі Прем'єр-міністр повідомив співрозмовнику, що напередодні Верховна Рада України ухвалила Державний бюджет на 2017 рік, а також бюджетоутворюючі закони. Про це УНН повідомили у прес-службі КМУ.

Як відзначили у прес-службі, В.Гройсман розповів Е.Броку про плани уряду щодо проведення реформ на наступний рік. Зокрема, за його словами, буде продовжено реформу державної служби, судову реформу, реформу місцевого самоврядування і децентралізації влади, енергетичну реформу.

Уряд оптимістично оцінює перспективи у новому році та передбачає економічне зростання в Україні у 2017 році на рівні 3%, зазначив В.Гройсман.

У прес-службі також наголосили, що Кабінет Міністрів до кінця року завершить формування середньострокової стратегії на 2017-2020 роки.

В.Гройсман також поінформував Е.Брока про націоналізацію найбільшого банку "ПриватБанку", що нещодавно відбулася в Україні.

Голова Комітету у закордонних справах Європейського Парламенту, за інформацією КМУ, позитивно оцінив ухвалення Державного бюджету та дії Уряду у проведенні реформ. За його словами, це свідчить про стабілізацію ситуації у країні.

"Ті кроки з реформування судової системи, боротьби з корупцією, запровадження електронного декларування, - це все показує те, що в країні відбувається хороший прогрес. До того ж ми бачимо експертні оцінки щодо економічної ситуації у країні - ми бачимо, що показники покращилися", - зазначив Е.Брок.

Прем'єр-міністр подякував Голові Комітету у закордонних справах Європейського Парламенту Елмару Броку та Європейському Союзу за послідовну і постійну підтримку України на шляху перетворень.

Українські Національні Новини

Політика