v-groysman-u-lipni-provede-u-londoni-konferentsiya-prisvyachenu-reformam-v-ukrayini

В.Гройсман у липні проведе у Лондоні конференцію, присвячену реформам в Україні

 • 9519 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. У липні у Лондоні за участю Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана відбудеться конференція, присвячена реформам в Україні, передає УНН із посиланням на прес-службу КМУ.

Як повідомили у прес-службі, під час зустрічі із Державним секретарем у закордонних справах і справах Співдружності Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії Борисом Джонсоном та Міністром закордонних справ Республіки Польща Вітольдом Ващиковським, Володимир Гройсман зазначив, що очолить урядову делегацію на конференції.

"Хочу подякувати пану Міністру Джонсону за ідею проведення конференції щодо України у Лондоні влітку. Для нас це дуже гарна подія, і ми вже розпочинаємо до неї готуватися, щоб на належному рівні представити хід реформ в Україні", - зазначив Прем'єр-міністр України.

У свою чергу Державний секретар у закордонних справах Великої Британії і Північної Ірландії зазначив, що підготовку до конференції у Лондоні вже розпочато.

"Одним з кроків на підтримку України буде проведення конференції з українських питань у Лондоні у липні цього року. Ми вже також працюємо над цією конференцією. Ми будемо докладати спільних зусиль для того, щоб вона пройшла успішно", - наголосив Борис Джонсон.

Нагадаємо, Державний секретар у закордонних справах і справах Співдружності Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії Борис Джонсон під час зустрічі з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом заявив, що Росія не повинна лишитися непокараною за агресію проти України.

Українські Національні Новини

Політика