v-groysman-visloviv-spivchuttya-rodinam-pravookhorontsiv-yaki-zaginuli-pid-chas-strilyanini-bilya-brovariv

В.Гройсман висловив співчуття родинам правоохоронців, які загинули під час стрілянини біля Броварів

 • 10935 переглядiв

КИЇВ. 4 грудня. УНН. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман висловив співчуття родинам і близьким правоохоронців, які загинули під час перестрілки біля Броварів. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Причини трагедії, що сьогодні трапилась під Києвом і внаслідок якої загинули п'ятеро правоохоронців, мають бути ретельно розслідувані. Хочу виразити глибоке співчуття родинам і близьким загиблих", - написав В.Гройсман.

Раніше Президент України Петро Порошенко висловив співчуття рідним правоохоронців, які загинули під час спецоперації біля Броварів, а також додав, що винні будуть покарані.

Екс-глава Національної поліції Хатія Деканоідзе також висловила співчуття рідним і колегам правоохоронців, які загинули під час спецоперації біля Броварів.

Нагадаємо, у селищі Княжичі Броварського району сталася стрілянина між співробітниками поліції, в результаті якої загинуло 5 правоохоронців.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що внутрішнє розслідування по факту перестрілки між палійськими біля Броварів внаслідок чого загинуло п’ять правоохоронців, буде всебічним і чесним.

Хід досудового розслідування перебуває на особистому контролі Генерального прокурора України Юрія Луценка.

Українські Національні Новини

Політика