v-italiyi-stalas-strashna-dtp-z-ukrayintsyami-zmi

В Італії сталась страшна ДТП з українцями - ЗМІ

 • 12940 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. У неділю 13 травня близько 20:00 в італійському місті Варезе сталась масштабна ДТП, внаслідок якої загинуло двоє осіб, ще троє отримали серйозні поранення. За інформацією волонтерки Оксани Трапані Гаденко, всі були українцями, передає УНН з посиланням на Facebook жінки.

"В аварії обірвалося життя нашого співвітчизника Руслана Бузило з Кельменеччини Чернівецької області. Залишилось двоє діток.Стан дружини - це шок і несприйняття втрати", - пише волонтерка.

Раніше місцеві ЗМІ повідомили про серйозну ДТП, яка сталась 13 травня близько 20:00 поблизу Варезе – на в’їзді на автомагістраль А8 в напрямку Мілана.

За інформацією ЗМІ, постраждалі – громадяни Східної Європи. Крім того, повідомляється, що три постраждалі особи перебувають у важкому стані, їх доправили до реанімації в лікарні швидкої допомоги в Варезе.

Як повідомляв УНН, у результаті ДТП в районі Гостомеля в Київської області загиблих немає.

Нагадаємо, 16 травня у районі селища Гостомель Київської області сталася масштабна ДТП за участю чотирьох автомобілів. Раніше повідомлялось про одного загиблого та двох постраждалих.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП