v-izrayili-likviduvali-grupu-scho-gotuvala-napad-na-netanyakhu

В Ізраїлі ліквідували групу, що готувала напад на Нетаньяху

 • 9518 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Ізраїльські силові спецслужби ліквідували в Східному Єрусалимі терористичний осередок, який готував напад на прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху, а також інших високопоставлених ізраїльських чиновників. Про це повідомляє i24news, передає УНН.

Повідомляється, що силовики затримали 30-річного Мухаммада Джамала Рашден, а також ще двох його спільників, імена яких залишаються нерозкритими.

За даними ізраїльського агентства безпеки Shin Bet, Рашден планував провести "значні терористичні атаки проти безлічі цілей", зокремаі прем'єра-міністра, а також мера Єрусалима Нір Баркат. Раніше він вже був у в'язниці за терористичну діяльність.

Підозрюваний, у якого, як стверджується, є ізраїльське посвідчення особи, також мав намір здійснити напади на делегацію канадських представників безпеки, які проживають в Єрусалимі, а також проти будівель, що належать американському консульству.

"Арешт підозрюваних зірвав значну терористичну діяльність, яку цей терористичний осередок прагнув зробити", - йдеться в заяві служби безпеки.

Нагадаємо, винищувачі Армії оборони Ізраїлю вразили в неділю рано вранці ще п'ять цілей ХАМАС в секторі Газа у відповідь на триваючі з вечора суботи ракетні обстріли.

Українські Національні Новини

Новини Світу