v-kharkivskiy-oblasti-zhinka-pokinula-na-vulitsi-dvokhmisyachnu-ditinu

В Харківській області жінка покинула на вулиці двохмісячну дитину

 • 13099 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. В селі Нова Мерефа Харківської області жінка покинула на морозі двохмісячну дитину. Про це повідомляє прес-служба поліція Харківської області, передає УНН

"23 січня поточного року до Нововодолазького відділення поліції надійшло повідомлення від 67-річної мешканки села Нова Мерефа. Вона розповіла, що вранці її чоловік знайшов в стозі сіна немовля. На місці події працівники поліції встановили, що дитину залишила її 30-річна матір", - йдеться у повідомленні.

Відповідно до медичного свідоцтва про народження, дівчинка з’явилася на світ 17 листопада. Як з’ясувалося, вранці співмешканець жінки поїхав на роботу до Харкова. Близько 6 ранку мати погодувала дитину, одягла та пішла гуляти на вулицю.

Як розповіла жінка, вона відчула сильну втому від сімейних турбот та вирішила залишити дитину сусідам. Жінка підійшла до сусідського двору, побачила неподалік господаря і поклала дитину біля стогу сіна. Потім втекла.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що на Житомирщині правоохоронці затримали підозрюваного у побитті 19-річної дівчини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП