v-klichko-nazvav-e-dzhoshua-molodshim-bratom

В.Кличко назвав Е.Джошуа "молодшим братом"

 • 9304 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. На стадіоні "Вемблі" у Лондоні пройшла прес-конференція присвячена майбутньому двобою між чемпіоном IBF в суперважкій вазі британцем Ентоні Джошуа і екс-чемпіоном українцем Володимиром Кличком, повідомляє УНН з посиланням на The Telegraph.

"Моя мета - стати триразовим чемпіоном світу. Я одержимий цією метою. Якщо Ентоні переможе, то я просто його привітаю. Але якщо я виграю, то допоможу йому знову повернутися на ринг", - розповів наш співвітчизник.

Також В.Кличко віддав належне своєму супротивнику та заявив щодо приятельських відношень з британцем.

"Коли Ентоні був в моєму тренувальному таборі в 2014-му році, він поводився не так, як інші. За всім дуже уважно стежив, задавав питання, спостерігав, вчився. Він видатний атлет і чемпіон. І я можу назвати наші відносини дружніми. Я називаю Ентоні своїм молодшим братом. Але навіть коли я перебував у рингу зі своїм реальним братом - конкуренція зашкалювала", - наголосив 40-річний боксер.

Нагадаємо, що майбутній українсько-британський бій відбудеться 29 квітня 2017 року на другому за місткістю стадіоні в Європі - "Вемблі", котрий може прийняти 90 тис. уболівальників.

Українські Національні Новини

Спорт