v-lutkovska-zdiysnit-zustrich-z-zhitelyami-donechchini

В.Лутковська здійснить зустріч з жителями Донеччини

 • 7185 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Наступного тижня, 13-14 березня 2017 року, Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Валерією Лутковською заплановано проведення особистого виїзного прийому в Донецькій області, передає УНН з посиланням на прес-службу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Охочі матимуть можливість особисто поспілкуватися з Омбудсменом, поставити запитання, отримати роз’яснення з тих проблемних питань, із якими стикаються під час реалізації своїх прав мешканці Донецької області, а також пояснення/поради, як діяти у тій складній ситуації, що склалася на Сході України.

Так, 13 березня з 12:00 до 18:00 прийом відбудеться у приміщенні Волноваської районної державної адміністрації (вул. 1 Травня, 1, м. Волноваха). А 14 березня з 9:00 до 17:00 Уповноважений прийматиме громадян у приміщенні Фонду розвитку Маріуполя (пров. Нахімова, 6, м. Маріуполь).

Спільно з Уповноваженим з прав людини прийом здійснюватимуть Представник Уповноваженого з питань дотримання прав внутрішньо переміщених осіб Жанна Лук’яненко, Представник Уповноваженого з питань зв’язків із громадськістю Михайло Чаплига, а також профільний заступник голови Донецької обласної державної адміністрації.

Також у прес-службі зазначили, що аналогічний особистий виїзний прийом в Луганській області заплановано на 29-31 березня 2017 року. Більш детальна інформація про час і місце прийому в Луганській області буде надана додатково.

Як повідомляв УНН, Лондон анонсував "непростий" візит Б.Джонсона в Москву.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП