v-medvedchuk-plan-artemenka-ne-budut-obgovoryuvati-ni-v-donetsku-ni-v-lugansku-ni-v-moskvi

В.Медведчук: "план Артеменка" не будуть обговорювати ні в Донецьку, ні в Луганську, ні в Москві

 • 8060 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Лідер Громадського руху "Український вибір ― Право народу" Віктор Медведчук заявив, що існує тільки один план мирного врегулювання конфлікту на Донбасі ― мінські угоди. Про це написав політик у своєму мікроблозі в Twitter, передає УНН.

“Є тільки один план мирного врегулювання, затверджений резолюцією РБ ООН — мінські угоди. Їх і треба виконувати", ― написав В.Медведчук.

Також він зазначив, що так званий план Артеменка ніколи не виносився на обговорення.

"План Артеменка ― це повний брєд, який ніколи не буде обговорюватися ні в Донецьку, ні в Луганську, ні в Москві", ― підкреслив політик.

Також раніше він повідомив, що виконання політичної частини мінських угод є запорукою відновлення миру в Україні.

"Якщо українська влада прагне до миру, як вона переконує все міжнародне співтовариство, то повинна знайти волю і ресурс для виконання політичної частини мінських угод ― для прийняття життєво необхідних рішень, без яких неможливо припинити кровопролиття, об'єднати, "зшити" країну і відновити мир в Україні", ― зазначив В.Медведчук.

Як раніше повідомляв "Український вибір ― Право народу", в ОБСЄ заявили, що затишшя на Сході України необхідно негайно використовувати для реального відведення озброєнь, розслідування ранніх інцидентів, тобто справжньої реалізації положень мінських угод.

Українські Національні Новини

Політика