v-o-ministra-mvs-priznachiv-sluzhbove-rozsliduvannya-schodo-perestrilki-mizh-politseyskimi-bilya-brovariv

В.о. міністра МВС призначив службове розслідування щодо перестрілки між поліцейськими біля Броварів

 • 10711 переглядiв

КИЇВ. 4 грудня. УНН. Для всебічної оцінки дій поліції під час затримання групи зловмисників на Київщині виконуючий обов’язки міністра внутрішніх справ Сергій Яровий призначив службове розслідування, передає УНН з посиланням на прес-службу МВС.

"Заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, який виконує обов’язки міністра на час робочого відрядження керівника відомства до м. Оттава (Канада), призначив службове розслідування трагічних подій у селі Княжичі Броварського району Київської області, внаслідок яких загинули п’ятеро поліцейських. Це сталося під час проведення спеціальної операції із затримання особливо небезпечної групи злочинців, які вчиняли розбійні напади та грабежі у Києві та Київській області. Троє зловмисників були затримані поліцією, у них вилучена вогнепальна зброя. Вони будуть притягнуті до кримінальної відповідальності",- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у селищі Княжичі Броварського району сталася стрілянина між співробітниками поліції, в результаті якої загинуло 5 правоохоронців.

Як повідомляв УНН, поліція передасть прокуратурі дані службового розслідування щодо перестрілки між поліцейськими біля Броварів.

Українські Національні Новини

Суспільство