v-odesi-pid-avtomobilem-viyavili-vibukhoviy-pristriy

В Одесі під автомобілем знайшли вибуховий пристрій

 • 12902 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 7 вересня. УНН. Поліція перевіряла інформацію про підозрілий предмет під автомобілем. Про це повідомили у відділі комунікацій ГУНП в Одеській області, передає УНН.

"До поліції надійшло повідомлення про те, що під транспортним засобом, припаркованим на Фонтанській дорозі, виявлено підозрілий предмет. Попередньо встановлено, що це саморобний вибуховий пристрій", - йдеться у повідомленні.

На місці працювали спеціалісти вибухотехнічного управління, рятувальники ДСНС, слідчо-оперативна група. Вибуховий пристрій знешкодили на місці.

"Попередньо, він складався з заряду вибухової речовини, загальною масою 475 грамів у тротиловому еквіваленті. Вирішується питання про правову кваліфікацію вказаної події", - розповіли в поліції.

За повідомленням місцевих ЗМІ, автівка належить ректору Міжнародного гуманітарного університету. У поліції цю інформацію УНН ні підтвердили, ні спростували. 

Як повідомляв УНН, у Києві вибухнув автомобіль, внаслідок чого постраждали четверо дітей. Одна дитина - у комі. Попередньо, причиною вибуху було те, що власник автівки, найімовірніше, відреагував установкою вибухівки-пастки на попередню крадіжку інструмента з машини. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП