v-odesi-tsymy-vykhidnymy-vidkryiutsia-dlia-vidviduvannia-stambulskyi-ta-hretskyi-parky

В Одесі цими вихідними відкриються для відвідування Стамбульський та Грецький парки

 • 15268 переглядiв

Стамбульський та Грецький парки в Одесі відкриються цієї суботи, 20 квітня, разом з легендарними Потьомкінськими сходами. Проте, рух по вулиці Приморській дозволено тільки на автотранспорті, не пішоходам.

Цієї суботи, 20 квітня, в Одесі відкриються для відвідування Стамбульський та Грецький парки. Про це повідомляє очільник Одеської облдержадміністрації Олег Кіпер, передає УНН.

Сьогодні (16 квітня, - ред.) погодили відкриття Стамбульского та Грецького парків. Це стало можливим завдяки захисту наших воїнів. Парки вже прибрані та чекають на відвідувачів

 - уточнив Кіпер.

Також з цієї суботи буде відкрита ще одна візитівка Одеси – Потьомкінські сходи. Проте, рух по вулиці Приморській дозволено тільки на автотранспорті, не пішоходам, уточнив Кіпер.

Очільник облдержадміністрації закликав жителів та гостей регіону не забувати про небезпеку і реагувати на сигнали повітряної тривоги. Додамо, що минулого року одну з найкрасивіших локацій Одеси - Приморський бульвар - відкрили для відвідування.

Нагадаємо, Одещина готується відкрити безпечні пляжі та дати послаблення бізнесу. Так, днями очільник Одеської облдержадміністрації Олег Кіпер разом із мером Одеси Геннадієм Трухановим зустрілися з представниками бізнесу.

Влада та бізнес обговорили низку питань для полегшення роботи бізнесу в регіоні, зокрема майбутній оздоровчий сезон: відкриття пляжів та надання послуг саме в прибережній зоні. З огляду на це влада регіону запропонувала забезпечити в Одесі роботу тих пляжів, де буде проведене обстеження та очищення морського дна від сміття, а також здійснюватиметься постійний моніторінг акваторії щодо мінної безпеки. Крім того, на нараді обговорили можливість продовження часу продажу алкогольних напоїв на одну годину - до 23.00.